Skip to main content
Vesti

Zajedno. Zauvek!

Piše: 22.12.2021Nema komentara
featured_EXIT-2k22-KV

Kada je delovalo da nema izlaza, ponovo smo pronašli EXIT. Uspeli smo i ove godine da budemo zajedno i osećamo se slobodno i sigurno. Pokazali smo celom svetu da ćemo naći način da se zagrlimo bez obzira na sve. Izgradili smo četiri oaze, četiri festivala. Zato će u 2022. naša ideja vodilja biti: „Zajedno. Zauvek!“, ta potreba snažno utkana u našim genima.

Jubilarna proslava dve decenije EXIT festivala bila je prvo veliko festivalsko okupljanje na svetu, kada je svima pokazana istinska snaga jedinstva, ljubavi, sreće, magije, revolucije, hrabrosti i slobode! Nakon jedne od najtežih godina odabrali smo da slavimo život!

Naš festival ne čini jedinstvenim samo čarobna lokacija, druga najveća tvrđava u Evropi, melting pot mnogih muzičkih žanrova, svetski poznata mts Dance Arena, bezbrojne bine i zone, festivalski vajb koji grli ceo Novi Sad i Srbiju. Festival posebnim pre svega činite vi, EXIT ljudi, i osećaji zajedništva i pripadanja koje smo stvorili i koje iznova iz godine u godinu jačamo. Ostaće zapamćeno u istoriji i uspomenama da se EXIT pleme ponovo ujedinilo, i u najizazovnijim vremenima pronašlo put do inspiracije, nade, promene i slobode! Kada smo sami, možemo biti izgubljeni i uplašeni. Zajedno – uvek ćemo naći izlaz!

Za hvatanje pogleda pevača iz prvog reda na Mejnu i poljupce u poslednjem, jutra na Dance Areni, vriske u tunelu, držanje za ruke preko mosta, za slobodu i ljubav – željni smo i spremni da ponovo i (za)uvek budemo zajedno, svesniji značaja igranja u istom ritmu više nego ikad pre!

Zato vam za naredni susret spremamo nešto posebno. Datumi su od 7. do 10. jula, mesto je naša tvrđava, a prvi potvrđeni „domaćini“ su veliki Nick Cave & The Bad Seeds i Boris Brejcha. Hajde da ponovo stvaramo istoriju. Zajedno. Zauvek!