Fondacija EXIT (Kisačka 5, 21000 Novi Sad, Srbija) je napravila aplikaciju Exit Fondacija kao Besplatnu aplikaciju. Ovu USLUGU Fondacija EXIT (Kisačka 5, 21000 Novi Sad, Srbija) pruža besplatno i namenjena je za korišćenje u viđenoj formi.

Namena ove stranice je informisanje posetilaca u vezi sa našom politikom vezano za prikupljanje, upotrebu i otkrivanje Ličnih podataka korisnika naše Usluge. Ukoliko odlučite da koristite našu Uslugu, potvrđujete da se slažete sa prikupljanjem i korišćenjem informacija u skladu sa ovom politikom. Lični podaci koje prikupljamo koriste se za pružanje i poboljšanje Usluge. Nećemo koristiti niti deliti vaše podatke ni sa kim osim na način opisan u ovoj Politici privatnosti.

Izrazi koji se koriste u ovoj Politici privatnosti imaju isto značenje kao i u našim Uslovima i odredbama, koji su dostupni u Fondaciji EXIT (Kisačka 5, 21000 Novi Sad, Srbija) osim ako nije drugačije definisano ovom Politikom privatnosti.

Prikupljanje i korišćenje informacija

Kako bismo Vam pružili bolje iskustvo, tokom korišćenja naše Usluge, možda ćemo tražiti da nam dostavite određene lične informacije. Informacije koje tražimo zadržaćemo i koristiti na način opisan u ovoj Politici privatnosti.

Podaci o posetama

Želimo da vas obavestimo da kad god koristite našu Uslugu, u slučaju greške u aplikaciji, prikupljamo podatke i informacije (putem proizvoda trećih lica) na vašem telefonu. Ovaj proces se naziva prikupljanje podataka o posetama (Log Data). Ovi podaci mogu uključivati informacije kao što su IP adresa vašeg uređaja, naziv uređaja, verzija operativnog sistema, konfiguracija aplikacije kada koristite našu Uslugu, vreme i datum korišćenja Usluge, i dr.

Kolačići

Kolačići su datoteke sa malom količinom podataka koje se obično koriste kao anonimni jedinstveni identifikatori. Oni se šalju vašem pretraživaču sa veb lokacija koje posećujete o čuvaju u internoj memoriji vašeg uređaja.

Aplikacija može da koristi kod i biblioteke trećih lica koje koriste „kolačiće“ za prikupljanje informacija i poboljšanje svojih usluga. Imate opciju da prihvatite ili odbijete ove kolačiće i znate kada se kolačić šalje na vaš uređaj. Ako odlučite da odbijete naše kolačiće, možda nećete moći da koristite neke delove ove Usluge.

Pružaoci usluga

Postoji mogućnost naše saradnje sa pojedincima i kompanijama koji nisu članovi Fondacije EXIT iz sledećih razloga:

  • Radi lakšeg sprovođenja naše Usluge;
  • Radi pružanja Usluge u naše ime;
  • Radi obavljanja usluga u vezi sa ovom Uslugom; ili
  • U cilju analize korišćenja naše Usluge.

Želimo da obavestimo korisnike ove Usluge da ova lica i kompanije imaju pristup njihovim Ličnim podacima kako bi mogli da u naše ime obavljaju zadatke koji su im dodeljeni. Međutim, oni nemaju pravo da otkrivaju ili koriste te informacije u bilo koju drugu svrhu.

Bezbednost

Cenimo vaše poverenje i spremnost da sa nama podelite svoje Lične podatke. Stoga nastojimo da koristimo komercijalno prihvatljiva sredstva za njihovu zaštitu. Međutim, treba imati u vidu da nijedan metod prenosa podataka preko interneta ili elektronskog skladištenja nije 100% bezbedan i pouzdan, te ne možemo garantovati njihovu apsolutnu sigurnost.

Linkovi ka drugim sajtovima

Ova Usluga može sadržati linkove ka drugim sajtovima. Ukoliko kliknete na takav link, bićete preusmereni na sajt trećeg lica. Imajte na umu da ovim spoljnim sajtovima ne upravljamo mi. Stoga vam toplo savetujemo da pregledate Politike privatnosti ovih veb lokacija. Nemamo kontrolu i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, politiku privatnosti ili praksu bilo kojih sajtova ili usluga koje pružaju treća lica.

Privatnost dece

Ne prikupljamo svesno lične podatke dece. Apelujemo na decu da nikada ne šalju nikakve lične informacije putem Aplikacije ili drugih naših usluga. Podstičemo roditelje i zakonske staratelje da nadgledaju korišćenje interneta svoje dece i da pomognu u primeni ove Politike skretanjem pažnje svojoj deci da nikada ne dele lične informacije putem Aplikacije ili drugih usluga bez njihove dozvole. Ukoliko imate razloga da verujete da nam je dete dalo lične informacije putem Aplikacije ili drugih usluga, kontaktirajte nas. Takođe, morate imati najmanje 16 godina da biste dali saglasnost za obradu vaših ličnih podataka (u nekim zemljama možemo dozvoliti vašem roditelju ili staratelju ta to uradi u vaše ime).

Izmene ove Politike privatnosti

Postoji mogućnost povremenog ažuriranja naše Politike privatnosti. Stoga vam savetujemo da periodično pregledate ovu stranicu kako biste bili upućeni u bilo kakve promene. Obavestićemo vas o svim promenama objavljivanjem nove Politike privatnosti na ovoj stranici. Ova politika je na snazi od 09.01.2022.

Kontaktirajte nas

Ukoliko imate bilo kakvih pitanja ili sugestija u vezi sa našom Politikom privatnosti, ne ustručavajte se da nas kontaktirate putem elektronske pošte na exitfoundation@exitfest.org.