Skip to main content
Vesti

Prva zajednička akcija EXIT fondacije i Fondacija B92

Piše: 12.06.2014april 30th, 2018Nema komentara

Rock@EXIT festival, zvanični početak EXIT avanture, pored nastupa rokenrol sastava Queens of the Stone Age, ostaće upamćen i po humanitarnoj akciji za pomoć žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci.

EXIT Fondacija i Fond B92 pozivali su sve posetioce Rock@EXIT festivala da, dolazeći na koncert, sa sobom ponesu konzerviranu hranu kao pomoć stanovnicima Smederevske Palanke koji su pretrpeli veliku štetu tokom majskih poplava. U akciji je prikupljeno više od 200 kilograma konzervirane hrane, a organizatori su zadovoljni rekacijom i odzivom, pre svega, mladih posetilaca Rock@EXIT festivala na ovu humanitarnu akciju.

Inače, ovo je prva zajednička akcija EXIT fondacije i Fondacije B92 koja će, kako najavljuju iz te dve fondacije, biti nastavljena i tokom festivala EXIT, koji privlači veliki broj posetilaca i odličan je događaj za sprovođenje ovakvih i sličnih akcija.

Ovogodišnji osmodnevni EXIT festival, pod nazivom EXIT avantura, održava se na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu od 10. do 13. jula, a potom od 15. do 17. jula na Plaži Jaz kod Budve.