Skip to main content
Vesti

EXIT se priključuje humanitarnoj akciji Jovana Simića

Piše: 15.05.2015april 30th, 2018Nema komentara

EXIT Fondacija i Sky Music se sa zadovoljstvom priključuju humanitarnoj akciji „Sportski bazar“ i pozivaju sve fanove EXIT-a da dođu 17. maja u 17h ispred severnog ulaza KomBank Arene u Beogradu.

Akciju organizuje student Jovan Simić, sa ciljem prikupljanja sredstava za obnovu osnovne škole „Radivoj Popović“ za decu sa posebnim potrebama. Posetioci akcije će imati priliku da kupovnom EXIT majica i kompleta karata za EXIT 2015  pomognu akciju, tako što celokupan prihod od prodaje ide za obnovu škole. Komplet karata za EXIT Festival 2015 biće moguće kupiti po ceni od 5490 din. tj. 10% niže u odnosu na aktuelnu cenu prodaje.

Na sportskom bazaru su svoje prisutvo i prodaju majica do sada potvrdile brojne sportske zvezde poput Dejana Bodiroge, Aleksandra Đorđevića, fudbalera i košarkaša Crvene Zvezde i Partizana kao i brojne poznate ličnosti poput Zorana Kesića, ekipe serije „Državni posao“, članova benda „Beogradski sindikat“ itd.

Priča o Jovanu Simiću ušla je u istoriju najčitanijeg sajta u Srbiji po svojoj čitanosti. Kako i ne bi, kada je jedan naizgled običan student, radnik jednog malog restorana, rešio da prodaje ono što najviše voli, dresove koje je godinama skupljao, da bi koliko-toliko pomogao lečenje majušne sugrađanke Nađe Novaković. Posle Jovanovog apela medijima, silni sportisti i građani dobre volje okupili su se na beogradskoj, pa potom i na novosadskoj aukciji, donosivši i retke i dragocene dresove koje su i sami imali, pa je nekako za tili čas sakupljeno više desetina hiljada evra. Dok ovo čitate, mala Nađa je ne samo započela lečenje, već je na putu potpunog oporavka.

Više informacija o akciji na: sportskibazar.org