Skip to main content
Vesti

Ugledni stručnjaci i prestižni mediji biće deo HEMI muzičkih nagrada!

Piše: 15.12.2020Nema komentara

HEMI muzičke nagrade sa ponosom najavljuju da će u odabiru pobednika ovog projekta učestvovati međunarodni žiri koji čine ugledni stručnjaci, te da podrška stiže od čak 18 prestižnih medijskih partnera iz 9 HEMI zemalja (Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Srbija, Slovenija).

Prijave za HEMI muzičke nagarade, program talenata za umetnike koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i kojima je cilj da dosegnu nova tržišta i publiku, i dalje su u toku!

Budite deo ovogodišnjeg programa talenata i steknite priliku da osvojite personalizovanu podršku zajedno sa umrežavanjem i turnejama koje će vam pomoći da probijete granice i osvojite novu publiku na 10 vodećih muzičkih konferencija i festivala širom Evrope!  Za sve faze izbora kandidata biće zadužen žiri sačinjen od 27 članova, od kojih je svaki istaknut član muzičke industrije regiona. U žiriju će se okupiti profesionalci iz muzičke industrije, organizatori festivala, promoteri, menadžeri i muzički novinari kako bi ponudili svoju dragocenu stručnost i odabrali pobednike HEMI muzičkih nagrada.

Upoznajte članove žirija HEMI muzičkih nagrada.

Osim toga, HEMI muzičke nagrade udružile su se i sa 18 muzičkih časopisa, radio stanica i muzičkih portala iz svih zemalja koje učestvuju u HEMI programu, kako bi se osigurala sveobuhvatna medijska pokrivenost programa i njegovih učesnika.

Upoznajte medijske partnere HEMI muzičkih nagrada.

HEMI muzičke nagrade organizuje Hab za razmenu muzičkih inovacija (Hub for the Exchange of Music Innovation – HEMI), evropska inicijativa čiji je cilj podrška umetnicima i profesionalcima iz muzičkog biznisa iz 9 HEMI zemalja, a 2021. godine nude nagradne pakete u ukupnoj vrednosti od 36.000 evra kroz nekoliko aktivnosti koje kombinuju teoriju, praksu i priliku za sticanje životnog iskustva, Programski paketi uključuju poslovno savetovanje po meri, profesionalno povezivanje, promotivnu podršku i turneje uživo.

Kandidati moraju biti samostalni umetnici ili bendovi stariji od 18 godina koji žive u nekoj od HEMI zemalja, a rok za podnošenje prijava je sreda, 23. decembar 2020. u 23:59. Konkurs je otvoren za bilo koji muzički žanr a prijave su besplatne, potrebno je samo popuniti formular za prijavu