Skip to main content
Vesti

Objavljene nominacije za HEMI Music Awards 2022!

Piše: 24.02.2022Nema komentara
Hemi fondacija

HEMI sa velikim zadovoljstvom otkriva 27 nominovanih za drugo izdanje HEMI Music Awards!

Od ukupno 325 izuzetnih evropskih umetnika, koji predstavljaju širok muzički spektar, međunarodni stručni žiri izabrao je 27 koji će se pridružiti našoj HEMIsferi!

27 izvođača i bendova koji dolaze iz 9 zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope (Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Srbija, Slovenija) učestvovaće u početnoj fazi HMA 2022, koja će im pomoći da procene svoj kapacitet za pristup novim tržištima.

Učesnici će dobiti pristup onlajn sastancima, prezentacijama i vebinarima kako bi unapredili svoje znanje o izazovima Live Music sektora. Takođe će steći akreditacije za prisustvovanje vodećim evropskim festivalima i konferencijama, kao i međunarodnu medijsku pokrivenost.

Međutim, samo njih devet (9), odnosno po 1 iz svake države, će proći u drugu fazu HMA i steći personalizovanu podršku, naprednu obuku i priliku za upoznavanje sa ljudima iz festivalskog, koncertnog, i muzičkog sveta. Pobednik treće, poslednje faze HMA biće predstavljen međunarodnoj publici učešćem na jednom velikom evropskom muzičkom festivalu. Takođe ovaj solo izvođač ili bend dobiće promotivnu podršku i priliku da svoju karijeru podigne na viši nivo.

Aktivnosti u okviru HEMI Music Awards kombinuju teoriju i praksu, a pre svega pružaju iskustvo za ceo život!

Upoznajte nominovane za HMA 2022:

Češka
Aiko
Bratři
Giudi

Estonija
Holy Motors
The Boondocks
Vera Vice

Grčka
Capétte
Danai Nielsen
Whereswilder

Mađarska
Flanger Kids
TÖRZS
Дeva

Severna Makedonija
Dina Jashari
Lufthansa
Zulu 3.4 

Poljska
Alfah Femmes
Fraktale
IFI UDE

Rumunija
Am Fost La Munte Și Mi-a Plăcut
Baba Dochia
Zimbru

Srbija
KOIKOI
Sana Garić
Vizelj 

Slovenija
Lelee
Pantaloons
Sahareya

HEMI Music Awards (HMA) je program za talentovane umetnike koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru, koji žele da pristupe novim tržištima i osvoje novu publiku.

HMA organizuje Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI), evropska inicijativa koja ima za cilj da podrži umetnike i zaposlene u muzičkoj industriji u Češkoj, Estoniji, Grčkoj, Mađarskoj, Severnoj Makedoniji, Poljskoj, Rumuniji, Srbiji i Sloveniji.

More info: www.hemimusichub.org