Skip to main content
Vesti

JAMIROQUAI pravi humanitarnu žurku za Srbiju!

Piše: 21.06.2014april 30th, 2018Nema komentara

U okviru programa EXIT fondacije EXIT AID za pomoć ugroženima od katastrofalnih poplava u Srbiji, BIH i Hrvatskoj biće organizovan veliki VIP humanitarni deo SEA DANCE festivala pod nazivom BE HUMAN!
Ovaj ekskluzivni humanitarni VIP projekat desiće se 17. jula, a obeležiće ga velika svetska zvezda i vodeće ime SEA DANCE festivala – Jamiroquai, i to u vidu specijalnog DJ seta sa Jay Kay-em kao domaćinom večeri, u okviru događaja pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY JAMIROQUAI.

VIP Humanitarni događaj BE HUMAN biće održan 16. i 17. jula u okviru luksuznog kompleksa DUKLEY GARDENS u Budvi. Prvi dan, 16. jula VIP posetioce Dukley Gardens očekuje dnevna žurka pod nazivom BE HUMAN HOSTED BY EXAMPLE – special Sunset DJ SET. Ceo dvodnevni događaj biće dostupan samo za vlasnike GOLD i PLATINUM VIP ulaznica za SEA DANCE festival. Kompletna dobit ovog humanitarnog događaja biće namenjena za pomoć ugroženima od poplava u Srbiji.

Povodom predstavljanja humanitarnog dela SEA DANCE festivala u Dukley Gardens u Budvi održan je press događaj i koktel, na kojem je direktor EXIT festivala, Dušan Kovačević izjavio:
“Društvena odgovornost je duša EXIT festivala i upravo zato, EXIT fondacija je nakon katastrofalnih poplava koje su u maju ove godine zadesile Srbiju, BIH i Hrvatsku osnovala program EXIT AID za pomoć najugroženijim područjima, a saradnjom sa mnogobrojnim fondacijama i prijateljima ostvarila zapažene rezultate. Događaj u Dukljanskim vrtovima tokom Sea Dance festivala biće najznačajniji do sada, kada će dve svetske zvezde, Jamiroquai i Example, napraviti humanitarnu žurku za Srbiju, i na taj način skrenuti pažnju svetske javnosti da problemi sa posledicama poplava nisu rešeni i da će ugroženima trebati pomoć u dužem vremenskom periodu. Zahvalni smo prijateljima u Crnoj Gori, pre svih Opštini Budva i Dukljanskim vrtovima, što su prepoznali potrebu za pomoć ugroženima, i punom snagom i srcem podržali ovu inicijativu.”

VIP Humanitarni događaj BE HUMAN priprema EXIT fondacija u saradnji sa Opštinom Budva i Dukley Gardens, a uz podršku Vlade Republike Srbije i Vlade Crne Gore, kao i Nacionalne Turističke Organizacije Crne Gore i Turističke organizacije Budve, u okviru SEA DANCE FESTIVALA u Budvi.