Skip to main content
Vesti

Budi dobrovoljni davalac krvi i osvoji ulaznicu za otvaranje EXIT festivala!

Piše: 21.06.2022Nema komentara
1200x750_Institut-za-transfuziju

Pomaganje drugima, društvena odgovornost i solidarnost vrednosti su duboko utkane u same korene delovanja EXIT festivala. U saradnji sa Institutom za transfuziju krvi Srbije i Zavodom za transfuziju krvi Vojvodine, pozivamo te da budeš dobrovoljni davalac krvi. Pored pomaganja onima kojima je to najpotrebnije, zauzvrat od Zavoda ili Instituta dobijaš i ulaznicu za otvaranje ovogodišnjeg Exita, u četvrtak 7. jula na Petrovaradinskoj tvrđavi.

Humanost te ove godine vodi na otvaranje EXIT festivala, a sve što je potrebno jeste da se javiš Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine, na adresi Hajduk Veljka 9a u Novom Sadu, radnim danima od 7 do 19 časova, svake prve subote u mesecu od 8 do 12 časova, ili utorkom od 7 do 18 časova.

Ukoliko si iz Beograda, doniranje krvi moguće je u Institutu za transfuziju krvi Srbije na adresi Svetog Save 39, radnim danima od 7 do 19 časova, ili subotom od 8 do 15 časova. Pored ove, glavne adrese na kojoj se može dati krv, dostupna je i lista adresa mobilnih punktova koja se ažurira na nedeljnom nivou, a koju možeš pronaći na ovom linku.

EXIT je određeni broj ulaznica za prvo festivalsko veče donirao Zavodu za transfuziju krvi Vojvodine i Institutu za transfuziju krvi Srbije, koji će ih dodeliti svojim davaocima.

Svi davaoci koji daju krv u Zavodu u periodu od 22. juna do 2. jula učestvovaće u nagradnoj igri, tako što će popuniti formular sa svojim podacima i ubaciti ga u za to predviđenu kutiju.
Izvlačenje će biti 4. jula, imena dobitnika biće, kao i do sada, objavljena na društvenim mrežama Zavoda. Dobitnici će svoje ulaznice moći da preuzmu u Zavodu 5. i 6. jula.

Institut će deliti ulaznice preko svog Instagram profila: itk_srbije. Zapratite ih za više informacija.

Doniranjem krvi nekome ćeš produžiti život, a sebi obezbediti ulaznicu za prvo veče Exita, festivalsku magiju i radost koju nosi pomaganje drugima.

Zajedno. Zauvek! – za one kojima je to najpotrebnije!