Skip to main content
Vesti

Budi deo EXIT Tima: Postani EXIT volonter!

Piše: 18.06.2018jun 16th, 2019Nema komentara

EXIT poziva sve mlade iz Srbije i regiona koji žele da steknu dragocena iskustva na EXIT festivalu, da se do 25. juna prijave na konkurs i tako postanu deo tima EXIT volontera.

Kao jedini festival te veličine i značaja koji je nastao iz društvenog aktivizma mladih, EXIT već godinama unazad snažno podržava volonterizam podstičući mlade da se aktiviraju, steknu radna iskustva i upoznaju sa  ljudima iz celog sveta.

Svi zainteresovani koji žele da se prijave na konkurs i postanu deo ovog velikog tima volontera EXIT-a mogu da pošalju prijavu, klikom na ovaj link.

Da bi postao EXIT volonter, kandidat mora biti punoletan, ne sme biti krivično gonjen, a pre svega mora proći selekciju. Uz obavezu angažovanja od 6 sati u toku jedne smene, volonterima će na EXIT festivalu biti obezbeđen ulaz, hrana, voda i smeštaj u kampu (ukoliko za tim imaju potrebu), dok put i ostale lične troškove snose sami.

Volontiranje će trajati od 10. do 16. jula, pred početak i tokom EXIT festivala, a po završetku volontiranja, volonteri dobijaju sertifikat koji dokazuje njihovo angažovanje.