Skip to main content
Vesti

Akcija EXIT Fondacije i Fonda B92 – pomoć žrtvama poplava

Piše: 10.06.2014april 30th, 2018Nema komentara

Ideš na Queens of the Stone Age, 11. juna na ROCK@EXIT u Novom Sadu? EXIT Fondacija i Fond B92 te pozivaju da poneseš paštetu ili neku drugu konzerviranu hranu kao pomoć ugroženima u poplavama. Poseti humanitarni štand na koncertu, odmah pored pulta za prodaju karata, i ostavi svoju donaciju.

Prikupljena pomoć ide žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci!
ROCK@EXIT, jednodnevni R’n’R festival sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini EXITa! Na ovaj način EXIT festival će dobiti svoj peti dan! Na festivalu ROCK@EXIT pored Queens Of The Stone Age nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam Nereda i Repetitor.

Cena ulaznice za ROCK@EXIT festival iznosi 1.499 dinara, dok će na dan festivala biti 2.499 dinara. Ulaznice po redovnoj ceni dostupne su kako online, preko sajta http://www.gigstix.com, tako i na prodajnim mestima GIGS TIX i u Corner Shopovima širom Srbije.

Ulaz na Rock@EXIT festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za EXIT ili EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE), mogu da se registruju za ROCK@EXIT festival putem sajta http://www.gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima ROCK@EXIT festivala.

Sve informacije o prodajnim mestima mogu se naći na linku http://www.gigstix.com/qotsa, dok su informacije o Rock@EXIT festivalu dostupne na linku http://www.facebook.com/QOTSAinSerbia.