Skip to main content
Vesti

Akcija EXIT Fondacije i Fonda B92 – pomoć žrtvama poplava

Piše: 10.06.201430 aprila, 2018Nema komentara

Ideš na Queens of the Stone Age, 11. juna na [email protected] u Novom Sadu? EXIT Fondacija i Fond B92 te pozivaju da poneseš paštetu ili neku drugu konzerviranu hranu kao pomoć ugroženima u poplavama. Poseti humanitarni štand na koncertu, odmah pored pulta za prodaju karata, i ostavi svoju donaciju.

Prikupljena pomoć ide žrtvama poplava u Smederevskoj Palanci!
[email protected], jednodnevni R’n’R festival sa Queens of the Stone Age kao hedlajnerima, biće održan 11. juna na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, na glavnoj bini EXITa! Na ovaj način EXIT festival će dobiti svoj peti dan! Na festivalu [email protected] pored Queens Of The Stone Age nastupiće i Partibrejkers, Eyesburn, Ritam Nereda i Repetitor.

Cena ulaznice za [email protected] festival iznosi 1.499 dinara, dok će na dan festivala biti 2.499 dinara. Ulaznice po redovnoj ceni dostupne su kako online, preko sajta http://www.gigstix.com, tako i na prodajnim mestima GIGS TIX i u Corner Shopovima širom Srbije.

Ulaz na [email protected] festival biće besplatan za sve kupce kompleta karata za EXIT, uz uslov da se prethodno registruju. Oni koji su do 4. aprila kupili kartu za EXIT ili EXIT AVANTURU (EXIT+SEA DANCE), mogu da se registruju za [email protected] festival putem sajta http://www.gigstix.com, od 7. aprila u podne do 20. aprila. Pozivnice će biti personalizovane na ime kupca, čiji identitet će biti utvrđivan na ulazima [email protected] festivala.

Sve informacije o prodajnim mestima mogu se naći na linku http://www.gigstix.com/qotsa, dok su informacije o [email protected] festivalu dostupne na linku http://www.facebook.com/QOTSAinSerbia.