Skip to main content
Vesti

Afirmacija zdravog života

Piše: 06.07.2015april 30th, 2018Nema komentara

Tokom predstojećeg Exit festivala Uduženje „Joga u Svakodnevnom Životu“ svakodnevno će biti pristno na Štrandu u Exitovom Kampu i promovisati jogu kao jedan od stilova zdravog života.

Tim Uduženje „Joga u Svakodnevnom Životu“, koji će će voditi gospođa Vanja Đurić, svim stanovnicima Exitovog kampa, posetiocima Festivala i svim zainteresovanim građanima koji budu na Štrandu držeće besplatne časove joge na otvorenom. Tokom trajanja Exit festivala besplatni časovi joge održavaće se svakodnevno u prepodnevnom terminu od 10 do 11 i 30 časova i popodne od 17 i 30 do 19 časova, ispred ulaza u Exitov kamp.

Verujemo da će i ovaj segment obogatiti ponudu EXIT-a i Novog Sada svim gostima kampa. Ujedno, promocijom Yoge na EXITU namera nam je da još jednom afirmišemo Festivala kao promotera zdravog života, mladosti, tolerancije i jedinstva svih ljudi.

Inače, Uduženje „Joga u Svakodnevnom Životu“ držaće besplatne časove joge na otvorenom na poziv Njene Exselencije, ambasadora Indije gospođe Narendre Chauhan i Exit fondacije.