Skip to main content
Vesti

Objavljeni učesnici HEMI inkubatora 2023

Piše: 25.04.2023Nema komentara

Centar za razmenu muzičkih inovacija – HEMI, čiji je jedan od partnera EXIT Fondacija, predstavio je trideset najperspektivnijih ideja i projekata drugog ciklusa programa HEMI Inkubator u izboru komisije za ocenjivanje, koju čine članovi odbora stručnjaka HEMI-ja i članovi žirija.

Stručnjaci i mentori HEMI inkubatora pratiće učesnike u razvoju njihovih ideja, usluga i proizvoda, a na kraju programa, tri inovativne ideje i tri projekta/kompanije sa najvećim potencijalom dobiće subvencije za podršku.

Odabrani kandidati imaće pristup individualnim mentorskim i trenerskim sesijama vrhunskih profesionalaca evropske muzičke industrije, kao i radionicama za unapređenje znanja i dalji razvoj preduzetničkih veština. Učesnici će imati pristup događajima za umrežavanje i skupovima na kojima se predstavljaju ideje, počevši od Talinske muzičke nedelje i Atinske muzičke nedelje, kao i mogućnost da uspostave kontakt sa brojnim mrežama, muzičkim konferencijama i reprezentativnim festivalima HEMI mreže.

Stručnjaci i mentori HEMI Inkubatora pratiće i pomagati razvoj inovativnih ideja, usluga i proizoda odabranih učesnika. Na kraju programa, 3 inovativne ideje sa najvećim potencijalom razvoja i 3 projekta/kompanije sa najvećim potencijalom da utiču na budućnost muzičke industrije dobiće subvencije za podršku, koje će im pomoći da razviju svoje projekte i prošire svoje mreže.

Trideset odabranih ideja i projekata HEMI inkubatora pokrivaju veliki izbor tema sa kojima se suočava muzički sektor, pružajući inovativna rešenja za podsticanje društvenih promena, raznolikosti, održivosti i kreativnosti u industriji koja se razvija a u kojoj se spajaju umetnost, nauka i biznis.

Upoznajte 20 odabranih polaznika programa ubrzanja i 10 kandidata inkubacionog programa i saznajte više o njihovim revolucionarnim projektima i idejama!

Centar za razmenu muzičkih inovacija – HEMI

Centar za razmenu muzičkih inovacija (HEMI) je inicijativa 10 muzičkih organizacija iz Centralne i Jugoistočne Evrope sa ciljem da podrži umetnike i muzičke preduzetnike u regionu. Glavne aktivnosti uključuju:

HEMI muzičke nagrade (HMA), je program za talentovane umetnike koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i imaju za cilj da dopru do novih tržišta i publike.

HEMI inkubator, program obuke iz muzičkog poslovanja je namenjen muzičkim preduzetnicima i kompanijama iz 9 zemalja učesnica HEMI-ja

Saznajte više: www.hemimusichub.eu