Skip to main content
Vesti

Na Svetski dan fotografije EXIT podelio najupečatljivije momente sa ovogodišnjeg izdanja

Piše: 19.08.2023avgust 21st, 2023Nema komentara

Svetski dan fotografije obeležava se 19. avgusta svake godine, preko 180 godina! To je dan posvećen slavlju i divljenju svakom aspektu fotografije: umetnosti, nauci i istoriji.

Na današnji dan EXIT slavi svoj tim fotografa zahvaljujući kom je svaki momenat Exitove revolucije ovekovečen, od njegovog nastanka 2000. do poslednjeg zvuka na Petrovaradinskoj tvrđavi ove godine.

U živopisnom svetu muzičkih festivala, najposebnije, najšarenije i najemotivnije momente hvataju upravo fotografi. Zajedno, oni orkestriraju vizuelno remek-delo, i još važnije, neponovljive uspomene donose u materijalni svet i daju im večnost. Vezani zajedničkom strašću, njihov tim odlikuje prijateljstvo, dobro raspoloženje, i neverovatan avanturistički duh zahvaljujući kom uhvate trenutke iz onih perspektiva iz kojih nijedan posetilac ne može.

Najupečatljivije fotografije koje su članovi Exitovog foto tima izabrali, kao i njihova iskustva sa Exita možete pogledati na zvaničnom sajtu festivala. Njihove fotografije su jedinstvena svedočanstva EXIT magije, ovo je EXIT foto tim 2023!