Skip to main content
Vesti

Izabrani kandidati za HEMI muzičke nagrade 2024, Srbiju predstavljaju Keni Nije Mrtav, PetarZ i Tamara Kezz!

Piše: 12.03.2024Nema komentara
Vizual (3)

Poznato je 27 kandidata za četvrto izdanje HEMI muzičkih nagrada, a među nominovanima su i domaći, talentovani izvođači Keni Nije Mrtav, PetarZ i Tamara Kezz!

Od 325 izuzetnih evropskih izvođača koji čine širok muzički spektar, 27 je izabrano u skladu sa pažljivom procenom međunarodnog stručnog žirija. Izabrani izvođači i bendovi dolaze iz devet zemalja Centralne i Jugoistočne Evrope (Češka, Estonija, Grčka, Mađarska, Severna Makedonija, Poljska, Rumunija, Srbija, Slovenija) i učestvuju u početnoj fazi HMA 2024, tokom koje imaju pristup onlajn sastancima i predavanjima kako bi unapredili svoje znanje o izazovima u sektoru Live muzike, zatim stiču akreditacije za učešće na vodećim evropskim festivalima i konferencijama, a dobiće i međunarodnu medijsku pokrivenost.

Međutim, samo devet izvođača (jedan izvođač po zemlji) prelazi u narednu fazu HMA, u okviru koje će dobiti personalizovanu podršku, naprednu obuku i priliku da se umreže i nastupaju uživo na odabranim HEMI partnerskim događajima

Nakon ove sledi treća, poslednja faza, u kojima će pobednik dobiti međunarodni publicitet, pokriće svih troškova putovanja, učešća i nastupa uživo na EXIT festivalu, zatim podršku u promociji, kao i priliku da svoju karijeru podignu na novi nivo!

Spisak nominovanih:

Estonija

Anna Kaneelina

Bedless Bones

Maria Kallastu

Slovenija

Astrid

KiKi

3:rma

Mađarska

Freakin’ Disco

Ivan & The Parazol

Maluridé

Severna Makedonija

Funk Shui

Lufthansa

Vagina Corporation

Poljska

Baasch

Franek Warzywa & Młody Budda

Immortal Onion

Rumunija

Alone at Parties

Dimitri’s Bats

Musspell

Srbija

Keni Nije Mrtav

PetarZ

Tamara Kezz

Grčka

ΑΜΚΑ

Bhukhurah

VIKKIE x BLK CLD

Češka

Aiko

Island Mint

OMNION

HEMI muzičke nagrade (HMA) su program namenjen talentovanim izvođačima koji su spremni da razviju međunarodnu karijeru i koji žele da dođu do novih tržišta i publike.

HMA organizuje Centar za razmenu muzičkih inovacija (HEMI), koji je deo evropske inicijative za podršku izvođačima i muzičkim profesionalcima iz Češke, Estonije, Grčke, Mađarske, Severne Makedonije, Poljske, Rumunije, Srbije i Slovenije.

Više informacija na: www.hemimusichub.com

Hub for the Exchange of Music Innovation (HEMI)

Instagram | Facebook  |  LinkedIn | YouTube 

EXIT fondacija

Instagram | Facebook | LinkedIn